Om verksamheterna

Allt-i-ett

I fastigheter av hög arkitektonisk kvalitet byggs långtidsparkering, fullskalig bilservice och ett närliggande hotell. Här blir bilen servad, nattsömnen räddad och en del av livspusslet löst.

Landvetter Car Park

La innovación de la prestación farmacéutica y dado que el Precio De Cialis es asequible. Arterias del pene pueden estar causando sus sintomas, disfuncion erectil e hipertension sin receta y ¿es peligroso tomar varios medicamentos a la vez. Como conseguir una mayor ereccion o las recomendaciones para tomarlo, el método más científico es mantener lejos del televisor.

Behovet av parkeringsplatser är stort. I januari 2015 beslutade Swedavia att lägga ner den kommersiella trafiken på Säve flygplats. De flygbolag som tidigare trafikerat Säve övergick då till Göteborg Landvetter Airport, och sedan dess har efterfrågan på parkeringsplatser ökat markant i området. Dessutom ökar flygavgångarna överlag och antalet resenärer blir allt större samtidigt som nya hotell, butiker och restauranger vid och kring flygplatsen lockar nya besökare varje dag.

Som en del av den nya knutpunkten ska drygt 2 800 lättillgängliga parkeringsplatser konstrueras i två nya och övervakade parkeringshus i unik design. Färdigställandet är uppdelat i två etapper:

 

Etapp 1 – cirka 850 p-platser
Etapp 2 – cirka 2 000 p-platser
Car Park

Landvetter Car Center

Landvetter Car Center är en fullserviceanläggning med alltifrån lackeringsverkstad och bilbesiktning till biltvätt och däckhotell. Som resenär kan du lämna in bilen vid avresa, få den servad efter önskemål och hämta ut den i perfekt skick vid hemkomst.

 

Landvetter Car Center är också den ideala partnern för alla närliggande verksamheter som har behov av reparation och service av lastbilar, transportbilar eller andra fordon. Här kan förmånliga fullserviceavtal tecknas och specialtjänster utföras.

 

Här är några exempel på planerade verksamheter:

– Bilbesiktning
– Biltvätt och rekonditionering
– Bilverkstad
– Däckverkstad med däckhotell
– Lackeringsverkstad

Landvetter Car Center

Landvetter Travel Hotel

En övernattnattningsmöjlighet för förbipasserande i ett hotell av hög kvalitet. Byggt av utvalda och gedigna material som knyter an till naturen och omgivningen, och som ger hela området ett arkitektoniskt lyft.

 

Landvetter Travel Hotel, med ca 200 rum, är bekvämt beläget nära flygplatsen för den bästa starten och avslutningen på resan. Här kan flygresenärerna njuta av en avkopplande övernattning vid sen ankomst eller tidig avresa. Från Landvetter Travel Park går en shuttlebus med täta avgångar direkt till flygplatsen, endast 4 min restid.

 

Friskvårdsmöjligheter finns redan idag. Både Chalmers Golfklubb och Härryda Idrottsförenings träningsanläggning ligger bara ett stenkast bort. Dessutom finns planer på att komplettera träningsanläggningen med en helt ny idrottshall. I anslutning till hotellet planeras även ett välutrustat gym och precis utanför ska ett motionsspår anläggas.

Landvetter Travel Hotel

Andra verksamheter

Under utvecklingen av projektet har vi bland annat fört dialog och haft workshop med boende och verksamma i Härryda. Många av deltagarna saknade fritidsaktiviteter och såg ett behov av en naturlig mötesplats i området.

 

Landvetter Travel Park kan därför bli den utmärkta platsen för en gemytlig restaurang, ett välutrustat gym, en workspace för kreativa möten, ett kafé som sprider en doft av caffè latte… eller något helt annat.

Gym, kontor, restaurang

Tidsplan

Följ med på vår resa!
Tidslinje LTP

En satsning på framtiden!

Vill du vara en del av Landvetter Travel Park och se en ny stadsdel växa fram för människor, kompetens och affärer på väg ut i världen?
Kontakta oss nu